Szörpök

A cukormentes szörpökről...

A szörp évszázadok óta a víz ízesítésére szolgáló "fűszer". 

Manapság az IR-esek számára is megnyílt a világ az édes szomjoltók fogyasztására. Számos hazai gyártó vállalja, hogy cukormentes szörpöket gyárt mesterséges színezékek és aromák használata nélkül.

Mikor igyunk szörpöt?

A szörp szó néhány évtizede a jaffa és málna ízű cukorbombához kötődött. Ma már a szörpök lehetnek egészségesek, és sokféle alkalommal fogyaszthatjuk.

Kiváló folyadékpótlás egy szombat délutáni sütögetés mellé limonádékhoz. A meleg időszakban egy jó ice-teaként is fogyasztható jégkockával, vagy a gyerekek kedvenceként jégkásának is.

Az egyre felkapottabb barista kávék ízvilágát követve a Fruttamax málna, Mayer málna, Piroska málna szörpökből készült fagylalt kiváló a kesernyés íz felfrissítéséhez.

Készíthetünk koktélt is a Bodza-lime-menta szörp felhasználásával. 

Aki nosztalgiázni szeretne a gyerekkori narancs ízt megidézve, annak a Fruttamax narancs ízű szörpöt ajánljuk.

A gyerekek számára is készíthetünk pálcikával cukormentes szörp alapú nyalókát vagy jégkrémet is a mélyhűtőben.

Tovább